Willen jullie het huis sneller verkopen tegen de hoogst haalbare prijs? Ik help graag door met ogen van potentiele kopers naar het huis te kijken. Het doel is om met een beperkt budget en middelen de woning zo optimaal mogelijk te presenteren.

Ik ben erin gespecialiseerd om iedere woning zo licht, ruim, neutraal en sfeervol mogelijk in te richten zodat de woning opvalt op Funda om meer kijkers te trekken.
Dankzij de unieke hands-on aanpak van House of KIKI geef ik niet alleen tips maar verzorg in de restyling van begin tot eind.

Verkoopstyling is een investering die vaak wordt onderschat. De kosten voor verkoopstyling bedragen vaak nog geen 0,5% van de vraagprijs van de woning. Dit terwijl er regelmatig met 10% gezakt wordt in de verkoopprijs. Op deze manier verdient v
erkoopstyling zich altijd terug.


Verkoopstyling is maatwerk en afhankelijk van de afmeting en de staat van de woning. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen de woning en bespreken we de mogelijkheden voor een optimale presentatie. Onderstaand heb ik de meest gangbare pakketten weergegeven, maar ik maak graag een passende offerte!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.