Hi! Ik ben Marcella en opgegroeid in Apeldoorn. Al vroeg was ik altijd bezig met de inrichting en verandering van mijn woonruimtes.

Nadat ik ook de opleiding interieurontwerp en interieurstyling heb afgerond ben ik heel blij dat ik zoveel heb geleerd over de verschillende stijlen-, indeling-, en kleurencombinaties. Tijdens de opleiding verkoopstyling (House of Kiki) heb ik geleerd om door de ogen van potentiële kopers naar een huis te kijken.

Interieuradvies
Ik ben onafhankelijk in mijn adviezen en help je graag met een passend interieur- en/of kleurplan. Hierin is persoonlijkheid heel belangrijk. Dit hoeft natuurlijk niet in een specifieke stijl te passen, als het maar helemaal 'jullie' is. Samen komen we tot een passend interieurplan.Verkoopstyling
Het geeft mij zo'n kick wanneer een huis sneller en tegen een betere prijs wordt verkocht. Dankzij het hands-on concept krijg je van mij niet alleen adviezen maar voer ik deze ook voor jullie uit. Ik hou ervan om de handen uit de mouwen te steken en samen tot de beste presentatie te komen.

Nieuwsgierig geworden?
Ik kom graag vrijblijvend langs voor een persoonlijke kennismaking, het bespreken van de woonwensen en de verschillende mogelijkheden.


  marcella@over-weg.nl
  06 19 655 468


Marcella:
"Ik heb het leukste werk dat er is! Wanneer stellen de inboedels echt niet samen kunnen voegen, of de interieurwensen mijlenver uit elkaar liggen dan help ik om de balans te vinden en er een mooi geheel van te maken. Belangrijk voor mij is om goed te luisteren naar de wensen van beide en ik word heel blij als er weer een warm thuis is gecreëerd met een plek voor iedereen"


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.